Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Projecten

Dakvensteronline is gespecialiseerd in het maken van daglicht voorzieningen door middel van dakramen, daglicht-systemen, koepels, lichtstraten en dakkapellen voor zowel de particuliere als professionele markt. Ook grootschalige renovatie projecten zijn ons niet vreemd en achten ons zelf een betrouwbare en professionele partner in het complete proces.

Op onze inspiratie pagina kunt u al veel van ons eigen werk aanschouwen en bieden u mogelijk een helpende hand om voor u zelf een passende oplossing te bieden. Maar er zijn ook projecten die wat extra aandacht mogen krijgen vanwege hun omvang, uitstraling of expertise op ons vakgebied. Want naast het dakramen plaatsen kunt u bij ons ook terecht voor uw complete zolderverbouwing. Van ontwerp tot realisatie beschikken wij over diverse disciplines om uw zolder om te toveren tot een werkelijke droomzolder of luxe loft. Hieronder een aantal van onze projecten.

Dakvensteronline is officieel VELUX montagepartner

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en heeft inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.

VELUX Montagepartner VELUX Getraind 2013 VELUX Getraind 2014 VELUX Getraind 2015