Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Dé webwinkel voor VELUX daglichtsystemen

Dakvensteronline is dé specialist op het gebied van daglichtsystemen. Met onze VELUX producten kan eindeloos gecombineerd worden. Zo’n combinatie dakramen / dakvensters wordt een daglichtsysteem genoemd. Voor elke woning en elke ruimte kunnen wij het best passende daglichtsystemen aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Vind het ideale daglichtsysteem in onze webwinkel

In onze webwinkel vindt u verschillende soorten daglichtsystemen. Voor elke ruimte en voor elk soort dak vindt u bij ons een geschikt systeem om zoveel mogelijk daglicht in uw woning te laten toereden. Staat het systeem wat u zoekt niet in ons overzicht? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.

Het grootste aanbod VELUX producten in één webwinkel

Bij ons vindt u naast complete daglichtsystemen ook losse VELUX producten. Zo vindt u in onze webwinkel onder andere:

Deze producten en meer vindt u in onze webwinkel. Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dakvensteronline is officieel VELUX montagepartner

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en heeft inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.

VELUX Montagepartner VELUX Getraind 2013 VELUX Getraind 2014 VELUX Getraind 2015
VELUX Getraind 2016 VELUX Getraind 2017 VELUX Getraind 2018