Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

VELUX Dakkapel oplossingen

Op deze pagina vindt u de mogelijkheden voor een dakkapel. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij een dakserre en/of baskapel. Maak hieronder uw keuze.

VELUX Vergunningsvrije Dakkapel

Met een slim ontwerp kunnen VELUX dakramen nu 10° steiler in het dak worden geplaatst. Zo combineert u de grote voordelen van een regulier dakraam met de extra ruimte van een dakkapel. Deze VELUX dakkapeloplossing is een eenvoudige manier om beschikbare ruimte onder het schuine dak te vergroten. Een boost van natuurlijk daglicht, meer loopruimte en goede ventilatiemogelijkheden zorgen dat uw kamer aanvoelt als nooit tevoren. Door de vele beschikbare maten en uitvoeringen van de VELUX dakkapel bepaalt u zelf hoe veel ruimte u toe voegt en welke functie en afwerking de dakramen hebben. De VELUX dakkapel in de meeste situaties zonder vergunning te plaatsen. Aan deze dakkapel zitten gelijke eisen als een regulier dakraam, waardoor de VELUX dakkapel ook als extra dakkapel op de tweede verdieping, of aan de voorzijde van de woning te plaatsen is.

 

 

 

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk hierbij aan de diverse afwerkingsmaterialen die mogelijk zijn, maatvoeringen, aanpassen van dakconstructies en afwerken etc, etc. Om u een concrete offerte aan te bieden maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u om de situatie in te meten en u verder te informeren en adviseren over de mogelijkheden. 

Traditionele dakkapel

Ook voor een traditionele dakkapel kunt u bij ons terecht. Een kunststof dakkapel is een goede investering die u terug zult verdienen door de lage onderhoudskosten en de lange levensduur. Dakvensteronline biedt diverse duurzame en kleurechte kunststoffen voor een mooie en hoogwaardige kunststof dakkapel. Een kunststof dakkapel behoeft buiten het schoonmaken geen onderhoud. Onze dakkapellen zijn in diverse uitvoeringen en stijlen te verkrijgen zoals modern, klassiek of monumentaal. Daarnaast zijn de dakkapellen in het kunststof in alle kleuren en maten beschikbaar. De dakkapellen worden volledig op maat gemaakt enl binnen 1 dag geplaatst.