Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Baskapel

De BASkapel

De vergunningsvrije BASkapel is opgebouwd met VELUX dakramen maar wordt als complete dakkapel aangeleverd en gemonteerd. De BASkapel is letterlijk een stukje maatwerk en kent nagenoeg geen grenzen. Of het nu drie of 12 dakramen zijn, het kan gemaakt worden. Het volledige scala aan maten en uitvoeringen van de VELUX dakramen kan toegepast worden waardoor u de meest optimale opstelling voor uw woonplezier kunt samenstellen. De BASkapel is in de 'meeste' gevallen vergunningsvrij, ook op de voorzijde van de woning. U dient er echter rekening mee te houden dat uw gemeente wellicht beperkingen heeft opgelegd bij het plaatsen van dakramen aan de voorzijde van uw woning. Wij raden u dan ook aan dit vooraf te checken. Valt de plaatsing van dakvensters of van de BASkapel gewoon onder de wet WABO, dan zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

Vele mogelijkheden met een BASkapel

Doordat de vensters in de BASkapel altijd nog schuin liggen heeft u een veel mooiere lichtinval dan bij een traditionele dakkapel waarbij de vensters vertikaal zijn geplaatst. De BASkapel is standaard uitgevoerd met HR++ glas. Daarnaast zijn diverse andere beglazingen mogelijk zoals: zelfreinigend glas, veiligheidsglas, extra isolerend glas of extra geluidsreducerend glas. De BASkapel heeft een hoge isolatiewaarde van maar liefst Rc-waarde 4. Omdat in De BASkapel VELUX dakvensters worden toegepast is het mogelijk alle beschikbare VELUX raamdecoratie, zonwerings en insectenwerings producten toe te passen. Al deze producten onderscheiden zich vanwege de kwaliteit en diversiteit!

  

 Kijk naar deze video waar het plaatsen van een 12 meter lange BASkapel te zien is.

 

Heeft u interesse in een baskapel of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten via telefoonnummer 030-2413778 of per mail info@dakven.nl. Dakvensteronline is officieel montagepartner van VELUX.