Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Vergunningsvrije dakserre

VELUX Vergunningsvrije Dakserre

Eén van de ruimtes waar vaak te weinig daglicht naar binnenkomt is de zolder. Terwijl dit juist de mooiste plek is om daglicht naar binnen te laten komen vanwege het schuine dak en zo een extra kamer te creëeren. Door voldoende daglicht voelen we ons gezonder en fitter. Met de VELUX Dakserre kun je de zolder veranderen in een prachtige ruimte met meer ruimte en daglicht. De Dakserre zorgt voor wel drie keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel en bovendien voor een geweldig uitzicht. De VELUX Dakserre is standaard leverbaar in vier breedtematen. U heeft de keuze uit alle typen VELUX dakramen zoals tuimelvensters of uitzet-tuimelvensters, wit afgelakt grenen of wit afgelakt onderhoudsarm kunststof danwel handbediend of elektrisch bedienbare dakramen. In de meeste situaties kunnen de VELUX Dakkapel en Dakserre oplossingen vergunningsvrij en in één dag geplaatst worden. De buitenzijde is van aluminium en dus onderhoudsvrij. 

Voor het meest optimale binnenklimaat heeft VELUX een ruim leveringsprogramma voor wat betreft VELUX raamdecoratie en zonwering. De VELUX raamdecoratie biedt niet alleen de functionele eigenschappen zoals het verduisteren van de ruimte met verduisterende rolgordijnen maar bieden bovendien een sfeervolle aanvulling voor de betreffende ruimte.

Heeft u interesse in een vergunningsvrije dakserre of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten via telefoonnummer 030-2413778 of per mail info@dakven.nl. Dakvensteronline is officieel montagepartner van VELUX.