Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Dakraam plaatsen

Dakvensteronline: specialist in dakramen plaatsen

Dakraam of dakramen plaatsen? Bij ons kunt u al jaren terecht voor al uw VELUX producten en de plaatsing hiervan. Zo leveren en plaatsen wij o.a. dakramen, rolluiken, zonweringen en raamdecoratie. U wilt een dakraam laten plaatsen? Dan kiest u dus voor de enige specialist: Dakvensteronline. In onze webwinkel vindt u ons complete aanbod. Kies één van de producten om ons specifieke aanbod te bekijken.

Dakvensteronline levert ook maatwerk. Naast de bestaande VELUX dakramen kunt u bij ons namelijk ook terecht voor het plaatsen van een dakraam op maat of raamdecoratie. Hiermee bieden wij iedereen de beste oplossing om meer daglicht in huis te halen.

Benieuwd naar de dakramen die wij bij u kunnen plaatsen? Bekijk onze inspiratie pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Zelf uw dakraam plaatsen?

Wilt u ondanks onze deskundigheid toch graag zelf één van onze dakramen plaatsen? Dan voorzien wij u graag van uitgebreid en deskundig advies. Nadat u een dakraam online bij ons heeft besteld kunt u altijd bij ons terecht voor montage advies en informatie.

Dakvensteronline is officieel VELUX montagepartner

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en heeft inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.

VELUX Montagepartner VELUX Getraind 2013 VELUX Getraind 2014 VELUX Getraind 2015
VELUX Getraind 2016 VELUX Getraind 2017 VELUX Getraind 2018