Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Afhalen, bezorgen en betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling bij ons via bank/giro-overschrijving voldoen, via ideal (gekoppeld aan de webshop), pinnen of contant betalen.

Als u alleen raamdecoratie bij ons besteld en die laat opsturen dan wordt uw bestelling bezorgd door een pakketdienst. De betaling dient u dan vooraf via ideal te voldoen.

Een samengestelde bestelling van dakramen en raamdecoratie/zonwering wordt door ons zelf geleverd en kunt u vooraf via ideal voldoen. Heeft u de voorkeur om te betalen als wij uw bestelling komen leveren dan kan dat contant of aan de hand van onze mobiele PIN automaten.

Dakvensteronline is officieel VELUX montagepartner

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en heeft inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.

VELUX Montagepartner VELUX Getraind 2013 VELUX Getraind 2014 VELUX Getraind 2015
VELUX Getraind 2016 VELUX Getraind 2017 VELUX Getraind 2018