Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Over ons

Dakvensteronline is leverancier van VELUX dakramen, lichtkoepels, lichtstraten en aanverwante raamdecoratie en zonwering door heel Nederland. Tevens leveren wij diverse bouw-producten vanuit onze bouwshop voor uw kleine en grote verbouwing.

Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor de montage van deze producten, dakkapellen en zelfs uw complete zolderverbouwing. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Wij bedienen de particulieren markt maar werken ook in opdracht voor bedrijven, aannemers en woningbouw verenigingen.

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en hebben inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Wij zijn montage partner van VELUX en worden elk jaar getraind en van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Bekijk onze inspiratiepagina waar u de door ons gerealiseerde projecten kunt bekijken en wij ons specialisme visualiseren. U zult versteld staan van de uiteenlopende combinaties die met VELUX ® dakvensters gemaakt kunnen worden. Laat u inspireren en bel ons voor een afspraak.

Als u voor ons kiest, krijgt u:

  • ruime ervaring
  • deskundig advies
  • kwaliteit en professionele montage
  • betrouwbaarheid
  • garantie