Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Velux dakvensters

Keuze uit een groot aanbod VELUX dakvensters tegen de laagste prijs

VELUX tuimelvensters
VELUX tuimelvensters zijn aantrekkelijk geprijsd en praktisch. De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. U heeft hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten, ook al plaatst u er bijvoorbeeld een bank of bureau eronder.

Producteigenschappen:

  • Voorzien van een vensterbrede bedieningsgreep annex ventilatieklep aan de bovenzijde van het dakraam.
  • Het dakraam scharniert in het midden en kan 165° rondom de as getuimeld worden voor eenvoudige en veilige reiniging van de buitenruit.
  • U hoeft de bedieningsgreep slechts 1 positie te openen om te ventileren zonder het dakraam zelf te openen.
  • Voeg eenvoudig VELUX raamdecoratie, zonwering of rolluiken toe voor nog meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik.

VELUX uitzettuimelvensters
Een zolder is niet af als u niet kunt genieten van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. De onderhandgreep maakt eenvoudige en soepele bediening mogelijk. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

Producteigenschappen:

  • Opent traploos tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde. 
  • Wanneer het dakraam volledig geopend is, bevind het draaiend gedeelte zich boven uw hoofd. Zo wordt uw uitzicht niet gehinderd. 
  • De handgreep bevind zich aan de onderzijde van het dakraam. U duwt het raam dus naar buiten toe open. 
  • Om de buitenruit op veilige wijze te kunnen reinigen kunt u met behulp van de vensterbrede handgreep aan de bovenzijde het dakraam 165° rondom de as draaien en in deze positie fixeren. 
  • Monteer eenvoudig VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen of rolluiken voor meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik.

Dakramen met Politiekeurmerk Veilig Wonen®
GGL 2070Q en GGU 0070Q voldoen aan weerstandsklasse 2 en zijn daardoor voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Hiermee wordt de inbraakveiligheid aanzienlijk

Dakvensteronline is officieel VELUX montagepartner

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en heeft inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.

VELUX Montagepartner VELUX Getraind 2013 VELUX Getraind 2014 VELUX Getraind 2015
VELUX Getraind 2016 VELUX Getraind 2017 VELUX Getraind 2018