Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Jaloezieen

Bent u op zoek naar jaloezieën? Met onze originele VELUX jaloezieën bepaalt u zelf de doorkijk, privacy en lichtinval in iedere ruimte. Wij bieden de grootste collectie raamdecoratie voor dakramen. De jaloezieën zet u zelf snel en eenvoudig in de juiste stand, afgestemd op waar u behoefte aan hebt. De jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens en bieden tevens optimale daglichtregulatie en privacy.

per pagina
VELUX Jaloezie PAL 7012 Antraciet Grijs
-35%

VELUX Jaloezie PAL 7012 Antraciet Grijs

Type PAL
Handbediend
7012
Vanaf
€ 103,00
VELUX Jaloezie PML 7012 Antraciet Grijs (elektrisch)
-35%

VELUX Jaloezie PML 7012 Antraciet Grijs (elektrisch)

Type PML
Elektrische bediening
7012
Vanaf
€ 216,00
per pagina

Verschillende kleuren jaloezieën

Bij Dakvensteronline kiest u uit veel verschillende kleuren jaloezieën. Door ons ruime aanbod kleuren vindt u altijd de juiste kleur voor uw dakvenster. De kleuren uit onze jaloezieën collectie maken iedere ruimte kleurrijk en stijlvol. Gaat u voor stijlvol wit of zwart, of liever voor opvallend rood?

Onderhoudsvrije, vochtbestendige oplossingen

VELUX jaloezieën zijn onderhoudsvrije, maar ook vochtbestendige oplossingen voor bijvoorbeeld uw badkamer of keukens. Het unieke ontwerp van de jaloezieën bevat geen hangende koorden, maar u bevestigt deze op een flexibele manier met een handige schuif. U heeft optimale controle over de invalshoek en hoeveelheid daglicht die uw kamer binnenvalt. Bovendien zorgt een jaloezie voor privacy en dat is wel zo handig wanneer u doucht, in bad zit of gebruik maakt van het toilet.

Dakvensteronline is uw officiële VELUX partner
Dakvensteronline is officieel leverancier van VELUX dakramen, lichtkoepels, lichtstraten en bijhorende raamdecoratie en zonwering. Naast het leveren monteren wij deze producten, maar ook dakkapellen en zelfs een volledige zolderverbouwing. Als erkend montagepartner van VELUX staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies én professionele montage. Wij bedienen de particuliere markt maar werken ook in opdracht van bedrijven, aannemers en woningbouw verenigingen.