Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Rolgordijnen

VELUX rolgordijnen vullen uw kamer met een diffuus daglicht. De lichtdoorlatende stof geeft sfeer en kleur aan de ruimte. Onze raamdecoratie is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kiest tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Eenvoudig en snel te monteren op elk VELUX dakvenster. De VELUX rolgordijnen zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen;

  • RHL - Rolgordijn
  • RSL - Rolgordijn op zonne-energie (inclusief handzender)
  • RML - Rolgordijn dat elektrisch wordt bediend (soms zijn aparte besturingsystemen nodig, neem contact met ons op)

 

per pagina
VELUX Rolgordijn RFL 4159 Bright Red
-35%

VELUX Rolgordijn RFL 4159 Bright Red

Type RFL
Handbediend
4159
Vanaf
€ 86,00
VELUX Rolgordijn RML 4159 Bright Red (elektrisch)
-35%

VELUX Rolgordijn RML 4159 Bright Red (elektrisch)

Type RML
Elektrische bediening
4159
Vanaf
€ 200,00
VELUX Rolgordijn RSL 4159 Bright Red (zonne-energie)
-35%

VELUX Rolgordijn RSL 4159 Bright Red (zonne-energie)

Type RSL
Zonne-energie
4159
Vanaf
€ 218,00
per pagina

VELUX rolgordijnen

Rolgordijnen zijn beslist de populairste type raamdecoratie. En dat is niet zonder reden. Rolgordijnen zijn in alle ruimtes perfect toepasbaar en passen in iedere woonstijl; van een landelijk interieur tot een moderne inrichting. De rolgordijnen van Dakvensteronline zijn in veel soorten, maten, kleuren, stoffen en kwaliteiten leverbaar. U vindt bij ons dus altijd een geschikt rolgordijn voor uw dakraam. Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Dus of u nu op zoek bent naar meer sfeer in uw woonkamer of verduistering van een slaapkamer; met een rolgordijn vindt u altijd wat u zoekt.

De voordelen van een rolgordijn

Onze rolgordijnen stelt u volledig zelf samen en worden perfect voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat de raamdecoratie perfect in uw dakraam past. Het monteren van een rolgordijn is erg eenvoudig. Alle materialen die u nodig hebt voor het monteren worden meegeleverd. Bent u op zoek naar raamdecoratie die het binnenkomende daglicht verzacht, maar toch zorgt voor privacy? Dan is een rolgordijn de juiste keuze. U kiest daarnaast uit verschillende kleuren, zodat ook in uw inrichting een juist exemplaar te vinden is.

De bedieningsmogelijkheden

Onze raamdecoratie is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kiest tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.

Dé VELUX partner

Dakvensteronline is de officiële leverancier van VELUX raamdecoratie en zonwering. Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor de montage van deze producten, dakkapellen en zelfs uw complete zolderverbouwing. Als erkend montagepartner van VELUX staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage.