Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

VELUX Handbediend tuimelluik - SHL

VELUX Handbediend tuimelluik SHL is met name bedoeld als zonwering. Heeft maar twee standen, open of dicht. Voor de bediening moet het raam volledig gekanteld worden en bent u dus afhankelijk van de weersomstandigheden.

per pagina
VELUX Tuimelluik SHL 0000
-24%

VELUX Tuimelluik SHL 0000

Type SHL
Handbediend
0000
Vanaf
€ 277,00
per pagina

De kleuren rolluiken

De VELUX rolluiken zijn verkrijgbaar in ombergrijs of lichtgrijs. De rolluiken hebben een cassette en een zijgeleiding die is gemaakt van gespoten aluminium. Dit is hard gelakt aluminium en wordt aan de zwaarste testen onderworpen. Uw rolluiken gaan dus jarenlang mee terwijl ze blootgesteld worden aan extreme weersomstandigheden.

Een rolluik als perfecte oplossing

VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee reguleert u het binnenklimaat volledig en bovendien wordt het geluid van regen en hagel geminimaliseerd. Een rolluik is gebruiksvriendelijk (rolluiken zijn zowel handmatig als op afstand bediend verkrijgbaar) en eenvoudig te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Comfort en gemak

Onze rolluiken zijn met verschillende bedieningsmogelijkheden verkrijgbaar. U kiest uit handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan adviseren wij handmatige bediening. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee en eenvoudig in gebruik.

Dakvensteronline is officieel VELUX montagepartner

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en heeft inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.

VELUX Montagepartner VELUX Getraind 2013 VELUX Getraind 2014 VELUX Getraind 2015
VELUX Getraind 2016 VELUX Getraind 2017 VELUX Getraind 2018