Tel: 030 - 24 13 778 E-mail: info@dakven.nl
 

Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar een VELUX vouwgordijn? Met onze originele VELUX raamdecoratie creëert u een romantische, klassieke of huiselijke sfeer in iedere ruimte. Wij bieden de grootste collectie raamdecoratie voor dakramen. Raamdecoratie is erg bepalend voor de inrichting en geeft net dat beetje extra. Ook vouwgordijnen zijn echte sfeermakers. Ze hebben horizontale vouwen in de stof waardoor ze zich mooi opvouwen. U bedient onze vouwgordijnen eenvoudig met de hand en bepaalt zo zelf de lichtinval en het zicht naar buiten.

per pagina
VELUX Vouwgordijn FHB 6525 Red (9 pm translucent)
-35%

VELUX Vouwgordijn FHB 6525 Red (9 pm translucent)

Type FHB
Handbediend
6525
Vanaf
€ 103,00
per pagina

Verschillende kleuren VELUX vouwgordijnen

Bij Dakvensteronline kiest u uit verschillende kleuren en stoffen voor een perfect vouwgordijn. Alle kleuren worden zorgvuldig geselecteerd zodat er altijd een juiste kleur voor uw dakvenster bij zit. De kleuren uit onze VELUX vouwgordijn collectie maken iedere ruimte kleurrijk en stijlvol. Onze collectie bestaat uit verschillende transparanties zoals lichtdoorlatend en verduisterend voor in de slaapkamer.

Officiële VELUX partner

Dakvensteronline is de officiële leverancier van VELUX dakramen, lichtkoepels, lichtstraten en aanverwante raamdecoratie en zonwering. Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor de montage van deze producten, dakkapellen en zelfs uw complete zolderverbouwing. Als erkend montagepartner van VELUX staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Wij bedienen de particulieren markt maar werken ook in opdracht voor bedrijven, aannemers en woningbouw verenigingen.

Vouwgordijnen online kopen

De gordijnen van Dakvensteronline zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. U krijgt de juiste kwaliteit door een combinatie van goede stoffen en materialen te kiezen. Onze vouwgordijnen staan daarom garant voor jarenlang zorgeloos plezier van prachtig raamdecoratie op maat. Daarnaast wordt bij ons het productieproces van het maken van vouwgordijnen nauwkeurig gecontroleerd. Koop uw vouwgordijnen eenvoudig online of maak geheel gratis een adviesafspraak voor eerlijk en goed advies.

Dakvensteronline is officieel VELUX montagepartner

Dakvensteronline bestaat uit ex-medewerkers van VELUX Nederland en heeft inmiddels meer als 50 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor Dakvensteronline dan kiest u voor een betrouwbare partner.

VELUX Montagepartner VELUX Getraind 2013 VELUX Getraind 2014 VELUX Getraind 2015
VELUX Getraind 2016 VELUX Getraind 2017 VELUX Getraind 2018